Binnenkijken in een uniek pand

 

Een bijzondere plek, dit oude gemeentehuis waarin Theo vier appartementen heeft gerealiseerd. Voor ons een grote eer om mee te denken over de inrichting, met daarbij oog voor samenhang en de bijzondere historie van het pand. In de woonkamer kan de familie zich heerlijk terugtrekken. 

Binnenkijker Theo Clevers, Grubbenvorst (6).jpg

Aandacht voor jou en je interieur

 

Een donkere muur eng? Je ziet dat het in combinatie met veel daglicht niet te donker wordt. Bovendien vormt de muur een eenheid met de zwart met glazen deur en zwarte eetkamerstoelen. 

Een statig huis als dit vraagt om een statig interieur. We hebben daarom gebruik gemaakt van luxe, rijke materialen en kleuren. In het interieur zie je koningsblauw, goud en oker in combinatie met diepe, donkere kleuren. Veel glans, velours stoffen en gouden accenten geven het interieur het luxe gevoel. Er is door onze interieurstylist goed nagedacht over het spelen met lichtdoor gebruik te maken van de ruime lichtinval, bijvoorbeeld door glanzende, reflecterende materialen te gebruiken.

Binnenkijker Theo Clevers, Grubbenvorst (24).jpg
 

Speel met licht, zoals jij dat wilt

 

De gouden gordijnen in luxe waveplooi blendenperfect met de keuken! Met de juiste combinaties en herhaling, is geen ruimte te licht of te donker!

Binnenkijker Theo Clevers, Grubbenvorst (31).jpg

Ook in de slaapkamer is er gebruikgemaakt van het licht door het glanzende behang van Arte. Dit reflecteert het licht waardoor de ruimte groter lijkt. 

Binnenkijker Theo Clevers, Grubbenvorst (34).jpg

Wil je de gehele binnenkijker bekijken en ben je benieuwd naar de producten? Bekijk dan het inspiratiemagazine!

 

Een voormalig gemeentehuis