Berg en Berg Middelharnis is de Luxaflex® PowerView® specialist in uw regio Middelharnis, Sommelsdijk en Dirksland

Luxaflex® PowerView® bij Berg en Berg Middelharnis

Je zonwering openen, sluiten of aanpassen aan jouw stemming? Het kan met de automatische PowerView® Automation bediening voor Luxaflex®. Berg&Berg Middelharnis is de PowerView® specialist in uw regio Middelharnis, Sommelsdijk en Dirksland. Met PowerView® Automation pas je met een d...
Lees meer
Eenvoudige bediening

Eenvoudige bediening

Met PowerView® Automation kun je Luxaflex® raambekleding met je smartphone, tablet of afstandsbediening nauwkeurig aansturen, door bijvoorbeeld automatisch één of alle zonwering bij je thuis te openen of te sluiten volgens vooraf ingestelde favoriete instellingen en programma’s. De app en remote zijn ontworpen voor eenvoudig gebruik en hebben duidelijke functies en keuzes. Vragen? We informeren je graag over het gebruik en kunnen je helpen bij het instellen van voorkeursprogramma’s. 

Slim en comfortabel

Slim en comfortabel

Houd je van gemak en comfort? Dan is PowerView® Automation ideaal. Hiermee bedien je je raambekleding eenvoudig met je smartphone, tablet of afstandsbediening, óf met je stem. Je kunt de producten ook koppelen met slimme assistenten als Google Home, Apple Home Kit en Amazon Alexa. Zo heb je overal optimaal comfort.

Stel voorkeuren in

Stel voorkeuren in

Je gordijnen automatisch open als je wakker wordt? En 's avonds automatisch weer dicht? Dat kan! Je kunt dit heel eenvoudig instellen in de PowerView® App. Ook handig om inbrekers te weren als je op vakantie bent. PowerView® maakt wonen mooier en makkelijker, doordat het systeem je dagelijkse ritme volgt. Nadat je eenmalig je voorkeuren hebt aangegeven, past het systeem de stand van de raamdecoratie automatisch aan aan jouw wensen. De raambekleding wordt zo een onderdeel van je leven!

Meer over PowerView® Automation

Luxaflex

"Het is heerlijk om met gepassioneerde vakmensen samen te werken die kennis hebben van onze Luxaflex®-producten. Onze producten worden in de winkels uitstekend getoond zodat jij als klant persoonlijk en goed advies krijgt wat het best bij jou past."

Arjan Looij, key accountmanager Luxaflex®
Klik om de afbeelding te vergroten

De mooiste collectie Luxaflex® Powerview® Shades in uw regio Middelharnis, Sommelsdijk en Dirksland vind je bij Berg en Berg Middelharnis, jouw binnenhuisadviseur.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Berg en Berg Middelharnis je bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden we je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik zoek Powerview® van Luxaflex® voor de
Vereist
woonkamer
  • woonkamer
  • slaapkamer
  • badkamer
  • keuken
  • hal
  • werkkamer
  • zolder
  • serre
  • hele woning
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Meld je aan voor onze nieuwsbrief